Bij ons voel je de liefde voor het vak, al meer dan een kwarteeuw toonaangevend.

Speciale Projecten

Sommige bezitters van oldtimers maken van hun auto hun levenswerk

Ze besteden ieder vrij uur aan het zoeken naar originele onderdelen, het restaureren van het koetswerk en het afstellen van de motor. Andere liefhebbers ontbreekt het daarvoor aan tijd, maar wat ze allemaal gemeen hebben is hun grenzeloze liefde voor de klassieke auto. Elke klassieker is uniek. Het gaat immers allang niet meer alleen om de auto, maar om de auto plus alle liefde en tijd die erin is geïnvesteerd. Daarom laat je de restauratie van je oldtimer het liefst niet over aan een ander. En als het dan toch moet, dan kies je voor de beste specialist.

Van der Ende heeft een schat aan ervaring op het gebied van restauratie van auto’s en motoren. We hebben alle gespecialiseerde apparatuur en de vakkennis in huis om elke auto weer in nieuwstaat te brengen. We begrijpen welke speciale zorg er nodig is voor het plaatwerk. Hoezeer de auto je aan het hart gaat. En wij zien het totaalplaatje voor ons: een mooie zomerdag, jij in je perfect gerestaureerde bolide, met de raampjes omlaag en het gevoel van een koning.

De liefde voor klassiekers

Restauratie is niet alleen een vak apart. Je moet er namelijk ook het oog voor hebben. Het oog om onder dat klassieke lijnenspel ook het ruwe materiaal te zien, dat als het ware door een beeldhouwer is gevormd tot een industrieel kunstobject met de eeuwigheidswaarde die jij er ook in hebt gezien toen je besloot de auto te kopen. Je oldtimer, daar mag niet zomaar iedereen aan sleutelen. Daarom vertrouw je jouw klassieker uitsluitend toe aan de beste. Van der Ende in het Westland weet precies wat je nodig hebt: Het resultaat is altijd perfect en je hebt levenslange garantie op ons werk.

Jouw klassieker verdient Van der Ende

Om de auto in al zijn glorie te doen herleven, hebben we een speciale serie laksystemen die we toepassen bij het spuiten van oldtimers. Bij iedere wagen leggen we een dossier aan. Daarin verzamelen we onder meer foto’s die de verschillende stappen van het proces in beeld brengen. Maar ook alle gegevens over kleurstalen, receptuur, laksystemen en werksysteem worden nauwgezet gedocumenteerd, zodat je altijd alle gegevens compleet hebt. En het is ook nog eens een mooi document om aan je vrienden te laten zien. Dat levert gegarandeerd een goed gesprek op. We snappen dat je de stap niet zomaar zet. Kom daarom eerst eens langs als je overweegt de zorg voor je klassieker uit handen te geven. We overtuigen je graag van onze vakbekwaamheid en de liefde voor klassiekers die we met je delen. Bel gerust voor een afspraak, of mail ons. We nemen dan alle tijd voor jou en het verhaal van je oldtimer.

Vraag een offerte aan

Autoschade Van Der Ende helpt jou graag verder en neemt jouw zorgen uit handen. Vraag meteen een offerte aanvoor een van onze diensten.

Neem contact op